Het gemak van online advies

Jaar ervaring in Financieel Advies

%

Zeer tevreden klanten

Dossiers behandeld

Exclusief is al meer dan 19 jaar expert in financieel advies. Sinds 2015 zijn we volledig overgestapt op advies online aan onze klanten.

Geen gedoe meer met naar een kantoor gaan in de regen, geen plek kunnen om te parkeren vinden en haasten. Of je huis helemaal opruimen, omdat er een adviseur langskomt. Maar heerlijk vanuit je eigen comfortabele stoel online advies over je hypotheek en verzekeringen.

Online advies is helemaal van deze tijd waarin we merken dat dit perfect past in het drukke bestaan van iedereen. En onze klanten geven allemaal aan dat ze eigenlijk niet eens het een verschil merken. Het online advies lijkt volgens de meesten nog wel persoonlijker, omdat we meer tijd nemen voor ons advies.

 

 

Altijd zeer snelle en duidelijke reacties. Ook zeer behulpzaam bij alle vragen

Rick

Zelfstandig ondernemer

De persoonlijk online adviseur geeft een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en of situaties haalbaar zijn of niet, ook met vragen kun je altijd bellen. Mijn idee is dat zij net dat stapje extra doen om de hypotheek rond te krijgen”

Debbie Nieuwerkerk

In vaste loondienst

Wij zouden nooit kunnen wennen aan een andere adviseur Hij werkt snel en is zeer direct. Fijn dat hij altijd bereikbaar is

Mike R.

Eigenaar en DGA

Een hypotheekgesprek is niet de makkelijkste materie maar de adviseur neemt alle tijd op hier duidelijkheid in te scheppen. Ik ben zeer tevreden over de prettige sfeer tijdens onze online gesprekken, het duidelijke advies en de heldere antwoorden op al onze vragen.

Danijel

Accountant

Wanneer je een vrijblijvend online advies wilt, reserveer dan nu afspraak via onderstaande planner !

LEARN MORE

Online hypotheek advies particulieren

Hypotheek advies krijgen vanuit je eigen comfortabele stoel

Online hypotheek advies zelfstandigen

Online hypotheek advies voor  ZZP en DGA

Contactgegevens

Exclusief Advies

Lichtenauerlaan 102-120

3062 ME ROTTERDAM

info@exclusiefadvies.nl

www.exclusiefadvies.nl

AFM vergunningnr 12042372

KVK nr 59590947