Hoe werkt het online advies eigenlijk?

Orientatiegesprek

Allereerst gaan we samen je vragen en wensen doornemen en kijken wat de mogelijkheden zijn qua hypotheek en verzekering. Wij kunnen voor jou bemiddelen in hypotheken en verzekeringen voor bijna alle hypotheekverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Het oriëntatiegesprek doen wij veelal gratis om samen te kijken of advies in jou geval handig is of niet.

Alles begint online

Via onze online advies module doorlopen wij alle stappen terwijl je mee kijkt op ons scherm. Hiermee helpen we jou om je hypotheek en verzekering die bij jou past af te sluiten. Jouw persoonlijke Erkende financiële adviseur helpt jou bij elke stap.
m

Snel en gemakkelijk

Om je hypotheek en verzekering af te sluiten hebben wij documenten nodig: om alles zo snel mogelijk te kunnen regelen, is het belangrijk dat je de juiste documenten naar ons stuurt zodat we het advies zo goed mogelijk kunnen voorbereiden en bespreken. Zodra er een afspraak is gepland sturen wij je een mail met een checklist wat wij nodig hebben, dat is wel zo gemakkelijk.

Met ons advies krijg je direct antwoord op de vragen zoals;

Hoeveel kan ik lenen?

Kan ik mijn droomhuis betalen?

Wat worden mijn maandlasten?

Welke hypotheek heeft de laagste rente en de beste voorwaarden?

Als ik arbeidsongeschikt wordt, hoe zit dat dan met mijn woonlasten ?

Wat gebeurd er met de hypotheek als ik kom te overlijden ?

Gratis orientatiegesprek

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!
Erkend Financieel Adviseur

Erkend Financieel Adviseur

Exclusief Advies

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

Autoriteit Financiële Markten

AFM

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl
Kifid

Kifid

Kwaliteit van onze dienstverlening

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
www.kifid.nl