Hoe werkt het online advies eigenlijk?

Orientatiegesprek

Allereerst gaan we samen online doornemen wat jullie  wensen zijn in het leven op financieel gebied. Jullie kijken mee op ons scherm terwijl wij telefonisch of via webcam contact hebben.Als we de gewenste situatie goed in kaart hebben gebracht gaan we  kijken of de mogelijkheden aansluiten bij jullie wensen. Wij laten je zien en horen wat de mogelijkheden zijn en geven ook puntsgewijs weer wat je van onze dienstverlening mag verwachten. 

Het advies

 Via onze online applicatie nemen we alle stappen van het advies door. Je krijgt hiermee overzicht over alle levensgebeurtenissen waar je rekening mee moet houden. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze in jullie specifieke situatie en begeleiden je van A tot Z in begrijpelijk taal.    

m

Snel en gemakkelijk

Om een goed advies te kunnen geven over jou hypotheek en verzekering hebben wij veel informatie nodig: om alles zo snel mogelijk te kunnen regelen, is het belangrijk dat je de juiste documenten naar ons stuurt zodat we het advies zo goed mogelijk kunnen voorbereiden en bespreken. Zodra er een afspraak is gepland sturen wij je een mail met een checklist wat wij nodig hebben, dat is wel zo gemakkelijk.

Met ons advies krijg je direct antwoord op de vragen zoals;

Hoeveel kan ik lenen?

Kan ik mijn droomhuis betalen?

Wat worden mijn maandlasten?

Welke hypotheek heeft de laagste rente en de beste voorwaarden?

Als ik arbeidsongeschikt wordt, hoe zit dat dan met mijn woonlasten ?

Wat gebeurd er met de hypotheek als ik kom te overlijden ?

Als je bovenstaande doorgenomen hebt

kan je nu een afspraak inplannen

Erkend Financieel Adviseur

Erkend Financieel Adviseur

Exclusief Advies

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

Autoriteit Financiële Markten

AFM

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl
Kifid

Kifid

Kwaliteit van onze dienstverlening

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
www.kifid.nl