Gratis orientatiegesprek

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!
Erkend Financieel Adviseur

Erkend Financieel Adviseur

Exclusief Advies

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

 

Autoriteit Financiële Markten

Autoriteit Financiële Markten

AFM

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten.
www.afm.nl
Kifid

Kifid

Kwaliteit van onze dienstverlening

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website.
www.kifid.nl
10 waardevolle hypotheektips

Zoek je de zekerheid van een GOEDE hypotheek!

Download Dan De GRATIS Hypozeker Gids!!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle TIPS

Yess de 10 Meest Waardevolle Hypotheek Tips komen er aan