Lening Vrij Service 

Ben je zat om er iedere maand weer achter te komen dat je er financieel niet uitkomt. Wil je van je lopende schulden en kredieten af en ben je er klaar mee om het ene gat met de andere te vullen dan is de Lening Vrij Service van Exclusief Advies de oplossing voor jou. Wij helpen jou om inzicht te krijgen in je schulden en kredieten en gaan samen de beste strategie bepalen om zo snel en efficient mogelijk van je kredieten af te komen. 

Onze stap voor stap werkwijze, duidelijk en overzichtelijk

Het zal wellicht op het eerste gezicht een beetje vreemd zijn dat wij van Exclusief Advies deze Lening Vrij Service aanbieden aangezien wij ook adviseren en bemiddelen in kredieten en hypotheken. Naast het feit dat wij jouw dromen qua woonhuis of andere doelen kunnen verwezenlijken met kredieten en leningen vinden wij het nog belangrijker dat er financieel rust is bij onze klanten. Wij zien dat mensen van alle kanten verleidt worden te lenen om allerlei producten te kopen.  Dit vinden wij geen goede zaak en zien ook maar al te vaak helaas dat mensen zich te diep in de schulden werken. 

Als jij het tijd vindt dat deze situatie moet veranderen maak dan vandaag nog gebruik van de Lening Vrij Service. Wij gaan je helpen om weer duidelijk overzicht te hebben over je financiële situatie en begeleiden je bij het inventariseren van de kredieten. Stap voor stap nemen we door waar je nu staat en waar je naar toe wilt en hoe je binnen afzienbare tijd je kredieten dan weg werken tot nul. We leren je ook te budgetteren met een speciale budget sheet zodat je beter overzicht hebt over je inkomsten en uitgaven.  Ook gaan we samen kijken waar er bespaart kan worden op uitgaven zoals abonnementen, verzekeringen en andere zaken. 

In het gratis orientatie gesprek gaan we samen doornemen wat wi voor jou kunnen betekenen en jouw kredieten binnen afzienbare tijd kunnen terugbrengen naar € 0,- zodat je volledig Lening Vrij bent !!!

In onze stap voor stap Lening Vrij Service  zitten de volgende diensten :

  •  inventarisatie huidige situatie
  • maandelijks online coaching gesprek om de financiele situatie en voortgang door te nemen
  • bij dreigende achterstand nemen wij contact op met de kredietverstrekker en leggen het aflosplan voor 
  • keuze uit 4 bewezen aflosstrategieen zodat je eerder van je kredieten af bent 
  • hulp bij invullen budget sheet zodat er overzicht komt in jouw financiele situatie
  • oversluiten relatief kleine hoge rente kredieten door bundeling in 1 krediet met lagere rente 
  • hulp bij besparen op uitgaven zoals abonnementen, verzekeringen en  andere zaken
  • een plan met vast tijdspad waarbij alle schulden afgelost zijn 

Maak vandaag nog een afspraak met ons als je van jouw schulden af wilt en straks Lening Vrij wilt zijn !!!

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl