Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek

Als je een huis wilt kopen komen er een hoop zaken op je af waar je rekening mee moet houden. Je hebt waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet je welke hypotheekvorm voor jou het meest ideaal is, hoe kan je je maandlasten laag houden en hoe maak je optimaal gebruik van de hypotheekrenteaftrek? Met het ONLINE hypotheekadvies van Exclusief Advies weet je wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk en dat allemaal vanuit je luie stoel via je PC of tablet op het door jou gekozen moment.

Met het Online hypotheekadvies naar de beste hypotheek

Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig je huidige situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Met Exclusief Advies sta je er nooit alleen voor: wij begeleiden je van de eerste oriëntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder en het passeren bij de notaris. Wij begeleiden je zelfs met de aankoop van de woning met onze unieke Aankoop Woning Service. Lees hier meer over deze dienst

Met het ONLINE hypotheekadvies van Exclusief Advies weet je precies:

 • Wat je maximale hypotheek is
 • Wat je maximale maandlasten zijn en ook je besteedbaar inkomen voor en na het advies
 • Welke hypotheekvorm het beste bij je past
 • Hoe je de risico’s rond je hypotheek kunt afdekken
 • Bij welke hypotheekaanbieders je het beste terecht kunt que rente en voorwaarden
 • Of je in aanmerking komt voor Nationale Hypotheekgarantie of een starterslening

Hypotheken waar wij voor jou in kunnen bemiddelen zijn :

 • Hypotheek voor aankoop nieuwe woning
 • Oversluiten huidige hypotheek
 • Rentemiddeling huidige hypotheek
 • Verhogen huidige hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing
 • Hoofdelijk ontslag bij scheiden
 • Starterslening
 • Second opinion over een reeds verkregen offerte of advies
 • Verzilver hypotheek ( heb je veel overwaarde maar niet genoeg inkomen dan kan de verzilver hypotheek een uitkomst bieden !! )

Hypotheekadvies is maatwerk en blijft ingewikkeld. Daarbij verandert de regel en wetgeving ook steeds. Exclusief Advies helpt jou met alle hypotheek vraagstukken die je hebt.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl