Huis & Hypotheek

Je wilt een huis kopen

Je bent in de fase van je leven terecht gekomen dat je een huis wilt kopen. Je bent verstandig en neemt juist in deze fase al contact op met Exclusief Advies om te kijken wat er mogelijk is op financieel gebied. 

Tijdens het gratis online oriëntatiegesprek krijg je een heel goed beeld van alle zaken die bij de koop van een huis komen kijken. Je weet dat Exclusief Advies jou helpt het mogelijk te maken om de woning van je dromen te kunnen kopen. Je maakt je geen zorgen over zaken die geregeld moeten worden want Exclusief Advies heeft alle expertise en jarenlange ervaring in huis om jou te begeleiden en adviseren bij dit complexe proces. 

Het hypotheek advies 

De eerste stap heb je dus gezet en je hebt contact opgenomen met ons voor een onafhankelijk hypotheekadvies. De adviezen en gesprekken vinden online plaats en deze ervaar je volledig vanuit je eigen comfortabele positie via de PC/laptop of tablet. Het tijdstip van de afspraak heb je zelf gekozen in onze online agenda . Je krijgt direct een  afspraakbevestiging per mail met een mooie checklist van de documenten die wij nodig hebben voor het oriëntatiegesprek. 

 

 

  Hypotheken waar wij voor jou in bemiddelen  :

  • Hypotheek voor aankoop nieuwe woning
  • Oversluiten huidige hypotheek
  • Investeringhypotheek voor verhuur van woningen 
  • Hypotheek voor zelfstandigen 
  • Rente middeling huidige hypotheek
  • Verhogen huidige hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing
  • Hoofdelijk ontslag bij scheiden
  • Starterslening
  • Second opinion over een reeds verkregen offerte of advies
  • Verzilver hypotheek ( heb je veel overwaarde maar niet genoeg inkomen dan kan de verzilver hypotheek een uitkomst bieden !! )

  Je weet dat jouw hypotheekadvies altijd maatwerk is en Exclusief Advies begeleid je hierin in. Daarbij verandert de regel en wetgeving ook steeds waardoor er af en toe opnieuw naar jouw hypotheek gekeken wordt . Exclusief Advies helpt jou daarbij.

  Meer informatie over de wijze waarop wij je van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt je lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

   

  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

  Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

  Erkend Financieel Adviseur

  De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

  www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

  Autoriteit Financiële Markten

  De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
  www.afm.nl

  Kifid

  Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
  www.kifid.nl