Een (ander) huis kopen

 Als je aan het kijken bent om een (andere) woning te kopen, komt er hoogstwaarschijnlijk het gevoel naar boven of je dat eigenlijk wel kan betalen en wat je allemaal moet regelen.

Exclusief Advies is expert in het adviseren en bemiddelen van hypotheken. Je krijgt niet alleen te horen wat je maximaal kunt lenen, je zal namelijk ook puntsgewijs te zien krijgen wat de verschillende mogelijkheden zijn qua hypotheek en welke vorm het beste bij je past.

Je wordt door ons in het volledige proces begeleidt van aankoop tot bij het tekenen bij de notaris. Dit geeft een gevoel van rust en zekerheid die je in deze spannende  tijd goed kan gebruiken.

Daarnaast zal naast de hypotheek ook stapsgewijs uitgelegd worden bij welke levensgebeurtenissen denk aan overlijden, langdurig ziek of ongeval en pensioen je risico’s kan afdekken en het wat nut daarvan is. Ook dit geeft direct een gevoel van zekerheid en zal je een duidelijk overzicht geven van alles wat bij het kopen van jouw droomhuis komt kijken.

Tijdens het gratis online oriëntatiegesprek kan je horen en ervaren hoe online advies in de praktijk werkt. We vertellen je uitgebreid wat je van onze dienstverlening kan verwachten en wat wij daarvoor vragen. In dit online gesprek krijg je een heel goed beeld over wat je kunt lenen en krijg je een indicatie van de bijbehorende maandlasten zijn.

Uiteraard luistert Exclusief Advies heel goed wat je specifieke wensen zijn en neemt dit allemaal mee in het advies. Als je na het orientatie gesprek voelt en besluit dat je gebruik wilt maken van onze diensten sturen wij je een opdrachtformulier en gaan we samen aaan de slag. 

 

 

Hypotheken waar wij voor jou in bemiddelen  :

  

  • Hypotheek voor aankoop nieuwe woning
  • Oversluiten huidige hypotheek
  • Investeringhypotheek voor verhuur van woningen 
  • Hypotheek voor zelfstandigen 
  • Rente middeling huidige hypotheek
  • Verhogen huidige hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing
  • Hoofdelijk ontslag bij scheiden
  • Starterslening
  • Second opinion over een reeds verkregen offerte of advies
  • Verzilver hypotheek ( heb je veel overwaarde maar niet genoeg inkomen dan kan de verzilver hypotheek een uitkomst bieden !! )

 

 

 

Meer informatie over de wijze waarop wij je van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt je lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je bovenstaande hebt doorgenomen kan je hier een afspraak inplannen

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl