Financieringen
Financiering

KREDIET OF GELD LENEN, MAAR DAN WEL VERANTWOORD

Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar u aan begint met een lening. Exclusief Advies helpt je graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor je geld wilt lenen.

Waarom wil je direct geld lenen?

Wij raden je aan om eerst te bekijken waar je het geld voor nodig hebt: wil je nu en dan rood kunnen staan, ga je een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wil je juist flexibel kunnen lenen, omdat je de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien? Als je dit weet, kan je de beste leenvorm erbij selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wilt u direct lenen, maar wel op de beste manier? Wij geven online krediet advies en bepalen samen met jou wat het beste bij je past.

Voordat je overgaat tot de aanvraag van een lening, informeren wij je grondig over de volgende zaken:

  • – De kosten van de lening op korte en lange termijn
  • – De voorwaarden waar u aan moet voldoen
  • – De kleine lettertjes van de lening
  • – De mogelijke alternatieven voor de aanvraag van uw lening

Wij adviseren je over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen.

Bereken hier je maximaal verantwoord krediet en vraag direct aan !

 

 

 

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl