Bedrijf & Verzekering

Bedrijf & Verzekering!

Inzicht in je bedrijfsrisico’s is een voorwaarde voor het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. Met onze innovatieve online Risico Inventarisatie Analyse (RIA) en bijbehorende aanpak voor risicoanalyse krijg je een compleet en transparant overzicht van de risico’s. Hiermee kan je onaangename verrassingen achteraf voorkomen. Bovendien zie je gelijk met welke bedrijfsverzekeringen je de risico’s kunt afdekken.

Waarom risicoanalyse door Exclusief ?

  • Alle bedrijfsrisico’s in beeld
  • Heldere, overzichtelijke rapportage met uw risico’s
  • Incl. aanbevelingen voor mogelijke oplossingen
  • Handig houvast bij selectie bedrijfsverzekeringen
  • Besparen door onze scherpe premies + oververzekeren voorkomen
  • Meer dan 10 jaar ervaring in risicoanalyse
  • Waarborg van je bedrijfscontinuïteit

Waarom risico-identificatie?

Uit onderzoek blijkt dat 65% van de bedrijven die worden getroffen door een grote schade binnen een jaar failliet is. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat bedrijfsrisico’s niet voldoende zijn geïdentificeerd. Dit probleem komt vaak pas aan het licht als het te laat is: er is bedrijfsschade opgetreden en de verzekeraar keert niet (volledig) uit op basis van bestaande verzekeringscontracten. Het in beeld brengen van uw bedrijfsrisico’s is dus een belangrijke stap in het waarborgen van de continuïteit van uw onderneming.

Risico Inventarisatie Analyse (RIA)

Exclusief Advies loopt als verzekeringsadviseur voorop bij risicomanagement met onze online Risico Inventarisatie Analyse (RIA). Met het innovatieve RIA kunnen we het steeds complexer wordende risicomanagement uitvoeren voor jouw bedrijf en de aanwezige risico’s overzichtelijk in kaart brengen. Op basis van de uitkomsten worden conclusies getrokken door onze risicoadviseurs, die vervolgens aanbevelingen doen voor jouw bedrijfsrisico´s.

De risicoanalyse wordt vastgelegd in een gestructureerd en volledig risicomanagement rapport. Deze oplossing voor risicomanagement geeft je houvast om te zorgen dat uw bedrijf bij de 35% hoort waarvan de continuïteit gewaarborgd is. Periodiek wordt er met jou gecontroleerd of er wijzigingen zijn. Ook hiervan volgt weer een rapport.

Risicomanagement rapportage

Met de risicomanagement rapportage heb je jouw bedrijfrisico’s helder in beeld. Hiermee kunt je de bestaande verzekeringscontracten beoordelen en optimaliseren zodat in geval van schade de verzekeraar gehouden is om de schade te betalen. Daarnaast kan je via onze service abonnementen direct een kostenbesparing realiseren. De verzekeringen sluiten wij dan provisieloos af en daarnaast sluit je een service abonnement waarin wij precies aangeven wat je van onze dienstverlening kan verwachten.

Kennis en ervaring

Naast deze unieke werkwijze hebben we alle kennis en ervaring in huis die u van een bedrijfsverzekeringen tussenpersoon met ruim 10 jaar aan ervaring mag verwachten. Door jarenlange ervaring in de zakelijke markt weten wij waar doorgaans de knelpunten zitten bij bedrijven. Door hier uitvoerig en gericht vragen over te stellen, kunnen wij uw risico’s boven tafel krijgen.

Online

Wij werken volledig online met onze bedrijfsmatige verzekeringsadviezen waardoor we de kosten van ons service abonnement laag kunnen houden en het servicelevel hoog. Plan nu een online online afspraak in

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl