Zelfstandig Ondernemer & Hypotheek
Zelfstandig Ondernemer & Hypotheek

Wanneer je zelfstandig ondernemer bent is de aanvraag van de hypotheek anders dan de wanneer je als particulier in loondienst de aanvraag doet. Dit komt omdat banken veel informatie willen over onder andere de cijfers van de onderneming van de laatste 3 jaar. Als ondernemer wil je dus graag weten voordat je een huis gaat kopen dat de je financiering gaat krijgen en wat je maximale hypotheek is.

 

Wij berekenen vooraf wat je aan maximale hypotheek kan verkrijgen op basis van je zakelijk toetsinkomen en heb zekerheid voordat je een huis gaat kopen !! 

Om zeker te weten wat je toetsinkomen is als zelfstandig ondernemer en dus om te weten wat je maximaal kunt lenen doen wij altijd vooraf een uitgebreide analyse van de cijfers en bepalen hiermee het toetsinkomen. Als wij dit toetsinkomen voor je hebben bepaald kan er vervolgens een online hypotheekadvies plaatsvinden.

Ook als je net gestart bent als zelfstandig ondernemer zijn er inmiddels mogelijkheden bij banken om een hypotheek te verkrijgen. Hiervoor moet de hypotheek aanvraag wel een bepaald traject doorlopen maar ook hierbij geldt dat je vooraf van ons de zekerheid hebt over de maximale hypotheek en slagingskans.

Heb je in de afgelopen jaren wat mindere jaren meegemaakt ook dan hebben wij mogelijkheden om te kijken of je alsnog een hypotheek kan krijgen. Door te kijken naar gewogen gemiddelde van de afgelopen jaren zijn er verstrekkers die meer financieren dan andere.

Het is dus van groot belang om zoveel mogelijk stukken en informatie in het begin te verstrekken zodat wij goed kunnen bepalen wat wel of niet mogelijk is.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl