Aankoopmakelaar Woning

Heb je na lang zoeken eindelijk je woning gevonden dan begint eigenlijk het spannendste namelijk de onderhandeling. Uiteraard wil je de laagste prijs voor je woning betalen. Helaas is de emotie, je wilt immers graag de woning hebben, geen goede raadgever bij de prijsonderhandeling. Wij van Exclusief Advies helpen jou graag verder. Wij doen zowel de onderhandelingen en bepalen de juiste realistische waarde van de woning. Daarnaast begeleiden wij je ook op juridisch vlak met het koopcontract. 

Onze stap voor stap werkwijze, duidelijk en overzichtelijk

Als erkende aankoopmakelaar onderhandelen we namens jou voor de aankoop van de woning. Stap voor stap nemen wij met je door wat volgens ons de realistische laagste waarde van de woning is en hoe wij de onderhandeling in gaan, Ons verdienmodel is namelijk niet gebaseerd op de aankoopwaarde van de woning ( percentage van de aankoopprijs of vast bedrag )   maar het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke aankoopprijs !

Tarief van Exclusief Advies Aankoopmakelaar

Wij begeleiden bij de hele aankoopbegeleiding, van onderhandeling tot uiteindelijk bij de notaris.  Stap voor stap houden we je op de hoogte over de onderhandeling en de vervolgstappen. Om de kwaliteit en waarde van de woning te onderzoeken op bijvoorbeeld achterstallig onderhouden werken wij  samen met een bouwkundig- en taxatiebedrijf

In ons stap voor stap pakket zitten de volgende diensten :

  • Wij doen de onderhandelingen voor jou aan te kopen woning
  • Controle van het koopcontract op juridische andere zaken
  • Wij werken op op een no cure, no pay basis

Kosten van pakket zijn € 300,-   + 10% onderhandelingsfee*

*( minimumfee is standaard € 300,-, ook al krijgen wij niets van de prijs af )

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW

Naast het basisbedrag vragen wij dus een fee van 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de daadwerkelijke uitonderhandelde koopprijs. 

Hoe beter wij onderhandelen, hoe hoger onze fee des te minder jij voor de woning betaalt.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen ?

Plan nu online een afspraak in met een erkend adviseur of gebruik onze chat-functie!

Erkend Financieel Adviseur

De SEH, een onafhankelijke stichting, is opgericht met als doel om u te voorzien van het beste financieel advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend Adviseurs hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels. 

www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

Autoriteit Financiële Markten

De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en onderschrijven het reglement. Klik hier voor meer informatie over Kifid of kijk op hun website. 
www.kifid.nl