Wil je vandaag nog geld besparen op je belastingen, klik hier voor de GRATIS bezwaarprocedure op de WOZ waarde https://bit.ly/2Em4V9X In deze video leg ik je uit hoe je geld kan besparen op de belastingen die gekoppeld zijn aan de WOZ waarde. Slecht 4 % van de mensen doet bezwaar tegen de hoge WOZ waarde. Dit komt voornamelijk door onwetendheid over de procedure.

De WOZ experts van www.bezwaarmaker.nl kunnen je perfect helpen met het bezwaar indienen bij de gemeente en je hoeft daar zelf bijna niks voor te doen alleen maar aan te melden via de link https://bit.ly/2Em4V9X Het kost je helemaal niets en zij werken op No Cure, No Pay basis.

Is het altijd gratis ? Nee

In het geval van een succesvolle procedure bij erfbelasting wordt er wel een vergoeding in rekening gebracht van 1,5 % over het verschil tussen de oude en nieuwe WOZ waarde. Overigens als het niet lukt om een WOZ waarde te kunnen verlagen worden alle kosten gedragen door bezwaarmaker.nl (https://bit.ly/2Em4V9X ) en is het dus kosteloos Bij Ondernemers kan er ook een fee in rekening gebracht worden en is in de meeste gevallen de dienstverlening ook op No Cure No Pay basis.

Let wel op! Het bezwaarschrift dient binnen zes weken na dagtekening van de Woz-beschikking te worden ingediend