Wat gaat 2019 je brengen? Dat weet je nooit zeker, want er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen op je pad komen. Maar heb je misschien wel vastomlijnde plannen gemaakt die je echt wilt verwezenlijken. Wij adviseren je dan graag over de financiële kanten.

Woning verduurzamen
Wat doe je? Wacht je op regelingen van de overheid of neem je zelf het initiatief om je woning te verduurzamen? Misschien wil je kiezen voor woningisolatie en zonnepanelen, maar weet je niet hoe u de financiering rond krijgt. Wij kunnen je daarover adviseren.

Verhuizen
De kinderen het huis uit of juist kinderen op komst. Een baan aan de andere kant van het land. Of eindelijk een kans om de ideale woning te kopen. Er zijn verschillende redenen om te verhuizen. Voor een passende en toekomstbestendige hypotheek klopt je bij ons aan.

Trouwen
De kogel is door de kerk: je gaat samen verder tot de dood u scheidt. Maar een huwelijk heeft naast een romantische ook een juridische en financiële kant. Bespreek gerust met ons met welke maatregelen aandacht verdienen. Van hypotheek tot schadeverzekeringen en van spaarplan tot inkomensregelingen, wij adviseren je graag.

Kinderen krijgen
Wat is er nodig als je gezinsuitbreiding krijgt? Jouw kind moet op de polissen worden bijgeschreven. Dat is snel te regelen. Maar je hecht misschien ook meer aan een goed financiële positie op de lange termijn. Welke maatregelen tref je dan op het gebied van inkomenszekerheid en vermogensvorming?

Andere baan
De krappe arbeidsmarkt biedt je misschien kansen om van baan te veranderen. Blijf je dan wonen waar je nu woont? Is je nieuwe pensioenregeling even goed als die van je oude baan? Een goed gesprek over de financiële gevolgen kan geen kwaad.

Ook in 2019 bent u welkom
Wij zijn je ook in 2019 weer graag van dienst. Want jouw plannen, maar ook ongeplande gebeurtenissen hebben soms grote financiële gevolgen. Je moet nieuwe regelingen treffen, uw verzekeringen aanpassen of een hypotheek afsluiten. Het verstandig van je als daarom altijd contact met ons op als er iets verandert in je leven.