Belangrijk hypotheek nieuws voor zelfstandig ondernemers en/of  DGA’s, die een huis willen kopen of hun hypotheek willen oversluiten.

Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van onze inkomensanalyse voor ondernemers. Met deze inkomensanalyse kunnen wij voor of tijdens het adviestraject het ondernemersinkomen laten vaststellen voor 18 verschillende aanbieders. U ontvangt dus van 18 banken een toetsinkomen met en zonder NHG!

Daarnaast toetsen wij de onderneming aan de normen van de verschillende banken.  Op basis van de analyse kunnen wij voor u de best passende bank selecteren op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen.

De inkomensanalyse wordt verzorgt door een onafhankelijke partij die daarin gespecialiseerd is en met ons kantoor nauw samenwerkt.

Kosten

Aangezien er aan de analyse wel de nodige uren besteed worden zijn er wel kosten verbonden aan het opstellen van deze analyse.  De kosten bedragen € 395 voor een IB-ondernemer en € 445 voor een DGA met 1 BV. Heeft de ondernemer 2 BV’s dan bedragen de kosten € 495. *

  • Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21 % BTW

Voor welke ondernemers geschikt? U kunt een Inkomensanalyse aanvragen voor IB-ondernemers en DGA’s met maximaal 2 BV’s. Medio 2018 wordt het systeem uitgebreid

Aanvragen? Neem contact met ons op via deze link